Eesti jalgpallikoondise kapten Konstantin Vassiljevi, mängija Sergei Zenjovi ja abitreener Andres Operi tegid täna ühisavalduse, kus puudutasid Eesti ühiskonnas teravat vastukaja leidnud fotot, kus nad istuvad ühes seltskonnas Venemaa koondise peatreeneri Valeri Karpiniga.

Vassiljev kommenteeris juhtunut eraldiseisvalt ka ERR-i spordiuudistele. „Pilt ja selle pildi ümber tekkinud olukord, tegi arvatavasti kellelgi halva tunde. Kogu see lugu, mis selle ümber oli, läks suureks. Lõppkokkuvõttes keegi meist seda ei tahtnud. Arvatavasti peab paremini valima, millal mingit infot avaldada, ja nüüd arvatavasti peame arvestama iga asjaga, mis võib häirida ühiskonda,“ ütles koondis kapten telefonitsi.

„Hinnangu annavad erinevad inimesed ja igal inimesel on seda võimalus hinnata seda nii nagu tahavad. Tekkinud poleemika pole kasuks ei meile ega meie ühiskonnale,“ lisas Vassiljev.

Andres Oper avaldas arvamust TV3 spordiuudistes. Temagi silmis on suureks paisunud teema taga ajakirjandus. „Mul on teemast jube kahju,“ ütles Oper, kelle sõnul on asja inetuks teinud meedia.

Jaga
Kommentaarid