Väidetavalt polnud Cristiano Ronaldo kauaaegne agent Jorge Mendese päri mängija ideega, et too annab Piers Morganile avameelse intervjuu. Hoolimata vastuolust rääkis 37-aastane Portugali ründaja kaamerate ees üsna kibestunult Manchester Unitedis toimunust.

Mängijal oli toona hambus klubi peatreener Erik ten Hag. „Ma ei austa teda, sest tema ei austa mind. Kui inimene mind ei austa, siis mina ei hakka kunagi ka teda austama,“ kuulutas Ronaldo. „Mõned inimesed ei taha mind sinna. Mitte ainult peatreener, kaks-kolm meest veel. Niimoodi käis juba eelmisel aastal. Ausalt öeldes ei peaks ma seda rääkima, aga mind ei huvita. Inimesed peavad kuulma tõde. Jah, tunnen end reedetuna. Ma ei saa aru, mis klubis toimub. Pärast Sir Alex Fergusoni lahkumist on klubi areng olnud ümmargune null.“

Loomulikult läksid peale selliseid sõnavõtte Ronaldo ja ManU teed lahku. Eelmise nädalal selgus, et portugallasse uus tööandja on Saudi Araabia sats Al Nassri, kes väidetavalt maksab talle aastas ligi 200 miljonit eurot. Kuid selle läbirääkimise juures polnud enam Mendes, vaid Ronaldo mänedžer Ricky Regufe.

Kuulujuttude järgi hoiatas Mendes eelnevalt, et ükski Euroopa klubi pole Ronaldole valmis hiiglaslikku palka maksma. Mängija ise väitis oma esitlusel, et temast olid huvitatud mitmed Euroopa, Brasiilia, Austraalia ja USAs meeskonnad, kuid ta oli juba Al-Nassrile oma sõna andnud

Loomulikult on mängija Lähis-Itta siirdumise eest saanud kriitikat, kuid Ronaldot see jutt ei kõiguta. „See leping on ainulaadne, kuid ma olen ainulaadne mängija, nii et minu jaoks on see normaalne. Ma tõesti ei muretse selle pärast, mida inimesed ütlevad. Mul on tõesti väga hea meel siin olla. Olen uhke, et tegin oma elus suure otsuse. Minu töö Euroopas on tehtud. Ma võitsin kõik ja mängisin kõige tähtsamates klubides,“ lausus ta.