Kui muidu on suurte rahvusvaheliste võistluste puhul tavaks, et korraldaja veab sportlased võistluspaika bussiga, siis Otepää MK-etapile saabuvad väiksemad koondised nagu Sloveenia, Itaalia ja USA CityBee sõidujagamisteenuse autodega. Masinad jäävad koondiste käsutusse ka Otepääl viibimise ajaks ehk pühapäevani, mil tagasi Tallinnasse sõidetakse.

„Meie kasutuses on 25 autot. Süsteem on selline, et meie arvutame välja, kui palju autosid ühele koondisele on vaja, et neil oleks mugav sõita ja küsime, kas neile see sobib. CityBee toob autod lennujaama, teeb need kaugjuhtimisega lahti, autod jäävad terveks nädalavahetuseks neile. Kontaktivaba, ei mingit paberimäärimist,“ rääkis Eesti Suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete alajuht Rauno Loit.

Suurtemate koondiste vedudeks on suusaliidul kasutada suuremad bussid. „Need, kes tulevad suurtemate bussidega, nemad ööbivad ainult Tehvandil ja Karupesa hotellis ehk ajavad oma asjad ilma ringi sõitmata ära, sest kõik vajalik on Otepääl käe-jala juures,“ lisas Loit.

6.-8. jaanuarini toimuval Otepää MK-etapil osalevad 11 riigi sportlased, reedesel meeste ja naiste segavõistlusel on väljas 9 koondist. Ainsa eestlasena on võistlustules Kristjan Ilves.

Kõik Otepää MK ülekanded jõuavad Delfi TV vahendusel ka Delfi Kogupaketi tellijateni. Piletid kohapeale on saadaval Piletitaskus.

Austria koondise saabumine: