Teatavasti liitus Tänak algavaks hooajaks M-Spordi rallimeeskonnaga. Briti tiim sõidab Ford Puma autodega ning algavaks hooajaks on neil olemas ka Fordi tehase tugi. Ford on teadupärast aga just USA autotootja.

Reis USA-sse ei kulgenud Tänakul aga kõige libedamalt ning Eestisse saabunud lumesaju tõttu jäi ta vajalikust lennust maha „Sattusime Ott Tänakuga ühele lennukile Tallinnas… Mõlemad jäime USA lennukist maha tänu lume sajule Eestis!!!“ kirjutas maailmakuulus dirigent Paavo Järvi sotsiaalmeedias ning jagas ühisfotot Tänakuga.

MM-hooaeg algab juba 19. jaanuaril Monte Carlos. Tänak sõlmis M-Spordiga ühe aasta pikkuse lepingu ning ta on varasemalt tõdenud, et edasine sõltub algava hooaja tulemusest. Eksperdid on seejuures märkinud, et Tänaku tänavuse aasta palgaraha osas pani õla alla just Fordi tehas.

Samas võib Tänak USA-sse teel olla ka teisel põhjusel. Teisipäeval jõudis meediasse uudis ameeriklasest rallisõitja Ken Blocki surmast. Oma kaastundeavalduse esitas sotsiaalmeedias ka Tänak.