Kalev/Cramo läks Artur Konontšuki tabava kaugviske järel kohtumist juhtima 3:2, ent see jäigi kohtumises ainsaks korraks, kui tallinlased olid eduseisus. Šiauliai võitis Martynas Varnase vedamisel avaveerandi 23:18.

Kuid siis jäid kalevlased hätta nii rohkete pallikaotuste kui ka visketabavusega. Eesti klubi viskas teise neljandiku esimese kaheksa ja poole minutiga vaid kolm silma, mis lasid sel hooaja ENBL-is esimese matši pidanud leedukad ette. Kahe poolaja vahelisele puhkusele läks Kalev/Cramo 27:42 kaotusseisus, sealjuures Varnase arvel oli juba 17 punkti.

Teise poolaja alguses jõudis Eesti värske karikavõitja kümne punkti kaugusele, kuid siis naasid vanad mured ja Kalev/Cramo oli kolmanda veerandi järel taga 42:66. Lähemale kui seitse silma tallinlased ei jõudnudki ja meeskond sai kahe võidu kõrvale teise kaotuse skooriga 70:79

Platsilt 72-st viskest vaid 25 tabanud Kalev/Cramo parimana jäi Eesti koondislane Konontšuki arvele 20 punkti ja kaheksa lauapalli, ukrainlane Oleksandr Kovliar toetas teda 15 silma ja seitse korvisööduga. Leedukate poolel tõi Paulius Danusevicius 18 punkti.