82-aastaseks elanud Pele sängitatakse täna maailma suurima surnuaia tiitlit kandvasse Necropole Ecumenica matmispaika, kus toimub ainult Pele lähedastele mõeldud matusetalitus.

Esmaspäeval ja ööl vastu teisipäeva said soovijad Pelega hüvasti jätta jalgpalluri peamise koduklubi Santose staadionil, kust sai alguse ka Neymari särav karjäär.

Kuigi Brasiilia väljaande UOL-i sõnul ei lubanud Neymari tööandija PSG jalgpalluril matusetalituseks kodumaale naasta, siis Datena arvates pole see piisav põhjus, et Pelega mitte hüvasti jätta.

„Kui Neymar tõesti tahtis, et ta vabaks lastakse, siis oleks ta siia tulnud. Ta oleks võinud vabalt PSG-d survestada nagu ta varasemalt on mitmel korral teinud, et siin pidutsemas käia. Miks mitte küsida PSG-lt luba, et Pelega hüvasti jätta,“ vihjas Datena ilmselt sellele, et praktiliselt igal kevadel käib Neymar Brasiilias oma õe sünnipäeva tähistamas.

„Ma leian, et Neymaril oli Brasiilia jalgpallurina kohustus Pele kirstu vaatama tulla ja temaga hüvasti jätta,“ lisas ajakirjanik.