Motorsport.com kirjutab, et avarii juhtus esmaspäeval Ühendriikides Utah` osariigis. 55-aastase rallimehe hukkumist kinnitas tema rallitiim Hoonigan Racing Division. Märgiti, et ta oli visionäär ja ikoon, ent ennekõike isa ja abikaasa.

Wasatchi maakonna šerifijaoskond märkis oma avalduses, et Block sõitis mootorsaaniga järsust nõlvast alla, ent kaotas siis sõiduki üle juhitavuse, too paiskus tagurpidi ning kukkus Block`ile peale. Sõitja kuulutati sündmuskohal surnuks. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Block on osalenud võistlustel mitmel spordialal: rulas, lumelauas, motokrossis ja eeskätt autorallis.

Ta alustas suuremat rallikarjääri 2005. aastal USA-s. Teda võis näha ka WRC-sarjas. Tema parim tulemus pärineb 2013. aastast, kui Mehhiko rallil läks kirja 7. koht.

Teiste seas meenutas sotsiaalmeedias Blocki ka 2019. aasta WRC-sarja maailmameister Ott Tänak.

„Meie sport kaotas suurepärase mehe. Ken oli visionäär ja tõeline legend, kes inspireeris meist paljusid. Puhka rahus, Ken!“

Vaatamata sellele, et Block ei tõusnud kunagi MM-i tasemel autoralli absoluutsesse tippu, oli ta ala üks kuulsamaid nimesid. Blocki populaarsust näitab, et tema Hoonigani rallitiimil on Instagramis 4,5 miljonit jälgijat. Ta oli mitmel korral esindatud ka videomängudes nagu Dirt ja Need for Speed.

Lisaks spordivõistlustel osalemisele ja erinevate alade tutvustamise oli Block jalatsifirma DC Shoes kaasasutaja.