Koppelit abistavad Argo Arbeiter, Alger Dzumadil, Marcus Suurväli, Reigo Jörsi ja uus väravavahtide treener Ville Hulkonen. Kaido Koppel alustas treenerikarjääri 2014. aastal FC Elvas, juhendades seejärel ligemale viis aastat Tartu Tammekat. Nõmme Kalju treenerite brigaadiga liitus Koppel möödunud aasta alguses, vahendab klubi kodulehel.

„Väga hea meel on Nõmmel alustatud tööga jätkata. Eesti klubijalgpallis tähtsat rolli kandev Kalju tähistab sajandat juubelit, mis mõistagi on lisamotivatsioon kogu meeskonnale. Oleme valmis korralikult pingutama ning koos fännide abiga tahame uuel hooajal, Nõmme mändide vahel, vastastele suuri probleeme tekitada,“ kommenteeris uue ametiga kaasas käivaid eesmärke Kaido Koppel ise.

Nõmme Kalju eestvedaja Kuno Tehva sõnul alustas klubi eelmisel hooajal meeskonna ümberehitamist ja nad soovivad valitud suunas kannatlikult edasi liikuda. „Näeme protsessis positiivseid muudatusi ja usume, et juubeliaastal saame veel väga palju juurde panna. Kaido ja Argo vahel on väga hea klapp, jagub kogemust, ambitsiooni, töötahet ja kaasaegset mõtlemist. Soovin neile ainult edu,“ lisas Tehva.

Klubi tegevjuht Ehte Eamets nentis, et Nõmme vapitunnetus tähendab neile väga palju. „Kaido Koppel oli aastal 2012 Kalju esindusmeeskonna liige kui võitsime klubi ajaloo esimese meistritiitli,“ selgitas ta.

Nõmme Kalju esindusmeeskond alustab oma juubelihooaja ettevalmistust Sõle Hallis homme, 03. jaanuaril. Esimene sõpruskohtumine peetakse EJL Sisehallis 14. jaanuaril kell 14:30, kui nõmmekatele sõidab külla Inter Turku. FC Inter on tulnud ühel korral Soome meistriks ning kahel korral karikavõitjaks. Möödunud hooajal lõpetati Soome kõrgliigas viienda kohaga.