10 km klassikatehnikas jälitussõidule startis esimesena eile vabasprindi võitnud norralane Johannes Hösflot Kläbo, kuid päeva täht oli tema koondisekaaslane Paal Golberg.

Üheksandana startinud Golberg kaotas lähtes Kläbole 37 sekundit, 6,7 kilomeetri vaheajapunktiks oli norralane möödunud seitsmest konkurendist ning kaotusest liidrile oli alles veel tosin sekundit. Kuid päris löögiulatusse Golberg siiski ei jõudnud.

Esimesena startinud Kläbo hoidis kohta ja võttis teist päeva järjest võidu. Golberg ja vapralt norralase sabas istunud Itaalia koondise esinumber Federico Pellegrino kaotasid talle 10,2 sekundiga. Ühtlasi oli Pellegrino ainus esikuuikusse jõudnud mitte-norralane, sest neljas oli Simen Hegstad Krüger (+28,0), viies Sindre Björnestad Skar (+29,6) ja kuues Martin Löwsrtöm Nyenget (+33,4). Kokku oli 11 parima seas kaheksa norralast.

Päeva suurima tõusu tegi jälitussõitu 1.14 kaotusega 57. kohalt alustanud soomlane Iivo Niskanen, kes sai lõpuks 14. koha (+52,3). Sõitu Niskaneni järel alustanud Eesti koondislane Martin Himma kukkus 78. kohale (+3.05,9), sprindi 88. mees Henri Roos täna ei startinud

Tuur jätkub ülehomme Saksamaal Oberstdorfis, üldvõitja selgub 8. jaanuaril Val di Fiemmes.