Kui Sportsmail kirjutab, et lepingul on allkirjad juba all, siis üleminekuturuga detailselt kursis olev Fabrizio Romano täpsustab, et kokkuleppele jõudmine on väga lähedal. Romano teatel on käimas otsustav kohtumine ja praegu vormistataksegi juba dokumente. Saudi Araabia meediast tulnud teadete kohaselt on samuti kokkulepe olemas.

Ronaldo kontraht Al-Nassriga pidavat olema koguni seitsme aasta pikkune. Esimesed kaks ja pool aastat jookseb portugallane väljakul ringi mängijana ja 2025. aasta juunis asub ta nö saadiku rolli.

Ronaldo ja tema senise viimase tööandja Manchester Unitedi suhted läksid sassi tänavu novembris. Enne MM-i lõpetatigi leping ning meedias Unitedit kritiseerinud Ronaldost sai vabaagent.

Seejärel otsis Ronaldo endale uut tööandjat ning tema esmaseks sihiks oli leida klubi, kes mängiks Meistrite liigas. Lõpuks sellest siiski asja ei saanud ning Ronaldo on viimasel ajal treeninud Madridi Reali baasis. Samas andis Real koheselt mõista, et nemad ründajat palgata ei kavatse.

Saudi Araabias hakkab Ronaldo teenima muinasjutulist palka. Kui meedias on varasemalt läbi käinud 200 miljoni euro suurune aastapalk, siis ka Romano sõnul ongi õige number üsna sarnane.

Tasub meenutada, et Saudi Araabia riigiga on lepingu sõlminud juba Lionel Messi. Argentiinlasest sai mõnda aega tagasi kõrberiigi turismisaadik, kes teeb sotsiaalmeediasse postitusi, millega kutsub turiste riiki külastama.

Saudi Araabia loodab, et jalgpallimaailma kahe superstaari abiga õnnestub neil hankida 2030. aasta MM-i korraldusõigus.