Keila püsis mängus pool esimest veerandaega kui Sten Saaremäeli vabavisetest oli tablool 11:11 viik. Kuid seejärel patustasid Peep Pahvi hoolealused lubamatute pallikaotustega, millest Ukraina tippklubi teenis kiirrünnakuid ja pääses ette kaheksaga. Ent Prometeigi kaitses oli auke ning kümne minuti järel oli tablool kodumeeskonna poolt vaadates 19:26.

Teisel veerandajal sai Prometei rünnakul jooksma ning kaitse kinni. Ukraina meeskond tegi nelja minutiga 15:4 spurdi, mis käristas vahe juba 20 silmale. Samas tempos kulges kohtumine kuni poolaja lõpuni, mille lõppeks oli tablool Keila 33:61 kaotusseis. Kolmandal ja neljandal veerandajal vahe ainult kasvas.

Prometei suurimaks skooritegijaks kerkis Dalenta Jamorel Stephens 28 punktiga. Denis Lukašov lisas 17 ja Marek Jonah Bram Klassen 13 punkti. Keila resultatiivseimaks oli Matej Radunic 12 punktiga. Radunic oli ka ainus Keila mängumees, kes kogus kahekohalise arvu punkte.

Mõlemad klubid mängivad Eesti-Läti liigas esimest hooaega. Prometei on 16 kohtumisest kaotanud vaid ühe, novembri keskel jäädi Tallinnas 80:94 alla Kalev/Cramole. See annab neile turniiritabelis kindlalt liidrikoha.

Keila hoiab kuue võidu ja üheksa kaotusega 16 tiimi seas 10. kohta.

Enne mängu

Mõlemad klubid mängivad Eesti-Läti liigas esimest hooaega. Prometei on senisest 15 kohtumisest kaotanud vaid ühe, novembri keskel jäädi Tallinnas 80:94 alla Kalev/Cramole. Keila hoiab kuue võidu ja kaheksa kaotusega 16 tiimi seas 10. kohta.

Keila peatreener Peep Pahv: „Meie vastas on tõeline Euroopa tippmeeskond, mis on komplekteeritud rahvusvahelise sarja võitmiseks. Paberil paistab vahe üüratu, kuid tihti on palliplatsil asjad teisiti ja nagu ütlevad klassikud, siis pall on ümmargune.

Oleme mänguks hästi valmistunud ja spordimeestena läheme alati igat mängu võitma. Peame säilitama ideaalse distsipliini ja oleme kõik 40 minutit maksimaalselt keskendunud. Teame, et iga väiksem rumals karistatakse kohe ära. Loodame, et ka publik tuleb meid selles raskes heitluses toetama.“