Õhtu programm oli tihe. Parimaks naissportlaseks valiti Kelly Sildaru ja parimaks meheks Janek Õiglane. Võistkondade seas oli parim rallipaar Ott Tänak ja Martin Järveoja, treeneritest pärjati Gerd Kanter ning noorsportlastest Karmen Bruus

Lisaks neljale peamisele auhinnale kuulutati galal välja Aasta noorsportlane, Aasta veteransportlane, Eestimaa Spordihing, selguvad Eesti sportlikum õpetaja, Eesti aasta sportlik omavalitsus ning maakondade parimad spordiklubid. Lisaks anti galal üle ka Eesti Kultuurkapitali kehakultuuri- ja spordi sihtkapitali tänavused aastapreemiad ning aasta parasportlaste auhinnad. Loe täpsemalt blogist.

Blogi:

Tänavuse aasta parim mees- ja naissportlane, võistkond ning treener selgusid rahva, spordiajakirjanike ja spordialaliitude hääletustulemuste liitmisel. Võitjate väljaselgitamisesse andsid oma panuse nädal aega kestnud rahvahääletusel 61 032 unikaalset hääletajat. Samuti osalesid hääletusel 69 spordiorganisatsiooni ning 44 spordiajakirjanikku.

2021. aastal valiti parimaks meessportlaseks 400 m tõkkejooksja Rasmus Mägi, naissportlaseks epeevehkleja Katrina Lehis, võistkonnaks epeenaiskond ja treeneriks epeenaiskonna juhendaja Kaido Kaaberma.