Vastavalt traditsioonidele peetakse nelja hüppemäe turneel avavoorus duelle. Edasi teise vooru pääsevad 25 duellide võitjat ning viis parimat kaotajat. Aigro vastaseks oli sel korral sakslane Constantin Schmid.

Schmid hüppas avavoorus 111,5 meetrit (105,1 punkti), Aigro lendas aga 108 meetrit (98,4 punkti). Seejuures oli Schmid duellide võitjatest kõige kehvem ehk Aigrole pakuti korralikku võimalust teise vooru pääsemiseks. Lõpuks sai Aigro kirja 42. koha. Schmid oli tulemuse mõttes avavoorus 39. mees, kuid duelli võit viis ta teise vooru ja punktikohale.

„Ei olnud sellist vaba tunnet nagu eile. Jään hoovõtus taha ega saa hooga kaasa. Seejärel toimub hoovõturaja otsal kõik juba liiga kiiresti. Taganttuulega on nii raske pikki õhulende näidata.

Loodetavasti järgmisel mäel leian selle vabaduse jälle üles ja saan hüppemäel oma asja teha,“ tõdes Aigro võistluse järel.

Nelja hüppemäe turneed alustas võidukalt norralane Halvor Egner Granerud, kes teenis kahe hüppega 312,4 punkti. Teiseks tuli poolakas Piotr Zyla 299,0 punktiga ning kolmandaks poolakas Dawid Kubacki 294,9 punktiga.

Nelja hüppemäe turnee teine etapp peetakse Saksamaal Garmisch-Partenkirchenis. Kolmas ja neljas etapp peetakse juba Austrias. Võistluspaikadeks on Innsbruck ja Bischofshofen.