Mõnes vanuseklassis on konkurents väga tihe. „Kui juunioride arvestuses on võistlejaid vähem, siis näiteks M17 ja M19 vanuseklassides on väga palju osalejaid. Konkurentsi ei vähenda isegi paari tugevama sõitja haigestumine,“ ütles Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni noortesarjade juht Kauri Kõiv.

Kui M17 klassis võidutses mõlemal võistluspäeval Marten Frederik Välbe, siis M19 klassis tõusis esimesel päeval poodiumi kõrgeimale astmele Ivar Všivtsev ja teisel Mark-Markos Kehva. N17 vanuseklassis tuli esimesel võistluspäeval Eesti meistriks Pillerin Vilipuu ja teisel Mia Mai Huik. N19 klassis sai sprindis 1. koha Vibeke Välbe ja ühisstardist sõidus Violetta Konopljova.

Meesjuunioride arvestuses tuli sprindi Eesti meistriks Joosep Perv. Ühisstardist sõidus võidutses juunioride arvestuses sel hooajal IBU Junior Cupil 7. koha saavutanud Tuudor Palm. Naisjuunioride värsked Eesti meistrid on Sofija Balabanova ja Lisbeth Liiv.

Jaanuarist jätkub ka Baltic Biathlon Cup, laskesuusatamise noortesari ja õhkrelva noortesari Even Tudebergi auhindadele. „Oluline on pakkuda noortele sportlastele võimalusi ennast võistlusolukorras proovile panna,“ ütles Kõiv.