„Eks need mõtted on viimastel aastatel minuga juba olnud ja eks ta on aja jooksul kujunenud. Nüüd sai see otsus siis lõplikult tehtud,“ märkis Sander Seeman. Ta lisas, et kahel rindel rabamine on olnud omaette väljakutse ja elus on muudki teha.

Seemani karjäär möödus FC Kuressaares, kus ta mängis 233 kohtumist ja lõi neli väravat. „See on lapsepõlvest saadik olnud klubi, kus on mängitud, ja ei ole näinud põhjusi, miks mujal seda teha,“ põhjendas poolkaitsja klubi kodulehele.

Sportlikult parimaks saavutuseks hindab Seeman lõppenud hooajal meeskonnaga saavutatud viiendat kohta. „Nii lihtne see ongi ja see on hea saavutus,“ leidis ta. „Roman oli treenerina juba kolmandat aastat ning jõudis selle ajaga need detailid paika lihvida ja meeskond tuli ideedega kaasa. Eks ta selline järjepidev töö oli.“

Seemanist ei saanud kunagi professionaalset mängijat, kuigi tänu oma oskustele tagumise poolkaitsja positsioonil oleks ta vähemalt Eesti liigas seda väärinud. „Mingil hetkel ma ise otsustasin jalgpallile mitte nii palju pühenduda ja pidasin haridust tähtsamaks,“ põhjendas soojusenergeetikat õppinud Seeman. Ülikoolis õppides ei näinud ta endal jalgpallurina perspektiivi, nii et haridus sai prioriteediks.

Kuressaare peatreener Roman Kožuhhovski ütles, et talle on see nukker uudis. „Sander toetas mind, ta oli meeskonna liider ja kapten. Aga ma tunnen, et ta jääb ikka meiega. Tagasihoidliku ja rahuliku inimesena soovin talle edu ja tean, et Kure on tema hinges edasi,“ lausus ta.