Nimetatud spordi-podcast'ide saatejuhid on oma ustavatele ja potentsiaalsetele uutele kuulajatele koostanud nimekirja saadetest, mis oma põnevate külaliste või ajatumate teemade poolest sobiksid kuulamiseks ka veel aasta viimastel päevadel ning kui järele jäänud kolme päevaga tõesti kuulata ei jõua, on täiesti lubatud näpistada lisaaega ka uue aasta algusest.


„Futboliit“. Intervjuu Pariisis Meistrite liiga finaalil käinud Liverpooli fänni Jürgen Leesmanniga, kes koges sarnaselt kümnetele tuhandetele teistele vutisõpradele Prantsusmaa politseinike julmust:

1x
00:00

„Kuues käik“ erisaade. Intervjuu Urmo Aavaga Rally Estonia 2023. aasta kärpekavast. Kuna valitsus eraldas Eesti WRC-etapile miljon eurot vähem kui tavaliselt, pidid püksirihma pingutama Rally Estonia korraldajad. Saatest kuulis täpsemalt, kuidas see käib:

1x
00:00

„Matšpall“. Intervjuu värvika ettevõtja ja tennisesõbra Raimo Käguga, kes kindlasti suu peale kukkunud ei ole. Hüppame ajas paarkümmend aastat tagasi, kus ühel hetkel hakkas Eestis tenniseväljakuid ja -halle kerkima nagu seeni pärast vihma. Mida mäletab Kägu pöördelistest aegadest Eesti tennisest, tänasest tenniseelust ja meie tippudest, kuula saatest!

1x
00:00

„Suusajutud“. Aasta algas Pekingi taliolümpiaga, mäletate? Kristjan Ilves pidi minema medalijahile, kuid... Enamik olümpiast möödus meie parimal kahevõistlejal hoopis Hiina karantiinihotellis. Intervjuu pealkirjaga „Kristjan Ilves: kui olümpial hakati lohutama, et kõik on hästi, läks käsi rusikasse“ võtab toimunu hästi kokku:

1x
00:00

„Peep Pahvi ajahüpped“. Calgary olümpiapronks Allar Levandi: „Öeldi, et tule maha, kõht valutab. Vastasin, ei valuta. Siis öeldi, et kohe hakkab.“ Värvikas ajarännak 1988. aastasse ja meenutused saatuslikult dopinguproovist, mis Levandi tornist alla tulema sundis:

1x
00:00

„Jalgpallistuudio“. Enne MM-i pronksimängu ja finaali käis Delfil külas endine Eesti Päevalehe ja Eesti Ekspressi ajakirjanik Aet Süvari, keda jalgpallisõbrad tunnevad nüüd ETV jalgpallistuudio saatejuhina.

1x
00:00

„Kõva kärbes“. Delfi spordi-podcast'ide pere värskeim liige. Saatejuhi ja mälumänguentusiasti Kristjan Jäätsi esimesele proovikivile püüdsid vastu saada praegune Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse juht Gunnar Leheste ning tema auväärt eelkäijad Peep Pahv ja Ivar Jurtšenko.

1x
00:00

„Jalgrattapalavik“. Tõestisündinud lugu, mis ajab kulme kergitama. 1958. aasta Eesti meistrivõistlustel ühisstardiga sõidus võitis 16-aastane Kalju Koch pronksi. Vähe sellest. Ta sõitis rattaga, millel puudus sadul... Mis siis sadula asemel oli, kuula juba saatest!

1x
00:00

„Pihtas põhjas.“ Aasta viimane saade võttis kokku karikaturniiri Narvas, meenutas 2022. aasta tipphetki ning jutustas veel paljust muustki, mis Ivar Jurtšenkol, Gert Kullamäel ja Janar Taltsil südamel:

1x
00:00

„Mehed ei nuta“. Kas elulooraamatu tegijad kasutavad olümpiasangarit ära või ajab Kelly ise pilli lõhki? 29. märtsi saates arutleti pikalt selle aasta ühe kõmulisema spordiraamatu teemadel:

1x
00:00


Delfi Tasku saateid on nüüd võimalik kuulata ka äpist, mille leiab nii App Store'ist kui ka Google Play'st.