PSG jaoks algas kohtumine hästi, kui 14. minutil sahistas võrku Marquinhos. Resultatiivse söödu sai kirja kaasmaalane Neymar. Teise poolaja alguses sai aga Marquinhos kirja õnnetu omavärava, mis tõi tabloole viiginumbrid.

PSG sattus raskesse olukorda kümmekond minutit hiljem, kui minuti jooksul teenis Brasiilia vutitäht Neymar kaks kollast kaarti. Kõigepealt tabas ta käega näkku vastaste Adrien Thomassoni. Minut hiljem sukeldus ta Strasbourgi trahvikastis, proovides koduklubile penaltit teenida. Peakohtunik Clement Turpin näitas brasiillasele hoopis teist korda kollast kaarti ja saatis ta platsilt minema.

Võiduväravat jahtinud PSG jõudis sihini lõpuks mängu üleminutitel. Ründetäht Kylian Mbappe teenis penalti, mille prantslane viiendal lisaminutil ka ise realiseeris.

PSG-le võidu toonud Mbappele oli see Prantsusmaa kõrgliigas hooaja 13. väravaks. Suurimate väravaküttide edetabelis järgneb talle Neymar 11 tabamusega. Brasiillase arvel on ka kümme resultatiivset söötu, prantslasel on neid kirjas kaks.

PSG suurimatest staaridest ei kuulunud koosseisu Lionel Messi, kes viibib võiduka MM-i järel veel puhkusel.

Prantsusmaa meistriliigat juhib Pariisi suurklubi 44 punktiga. Teisel kohal asub Lens (36 p) ja kolmandal Rennes (31 p). Strasbourg on 11 punktiga eelviimane.

Teised tulemused:

Ajaccio - Angers 1 : 0

Troyes - Nantes 0 : 0

Auxerre - Monaco 2 : 3

Clermont - Lille 0 : 2

Brest - Lyon 2 : 4