ITF-i juunioride edetabelis hetkel 676. ja parematel päevadel 319. kohal (tänavu jaanuaris) asunud Gull on värske Eesti meister segapaarismängus koos Johannes Seemaniga.

26. detsembril pidas Gull Kuressaares aastalõpumatši kahekordse Eesti meistri, hetkel talle Saaremaal treeningpartneriks oleva Katriin Saarega. Võidunumbrid 7:6 (2), 6:2.

Tüdrukute endi ettepanekul peeti näidismatš väikse vimkaga: Rauno Gull istus Saare treeneripingil ning Gullide peret nõu ja jõuga abistav Riho Kallus jagas näpunäiteid Gretele. Sajakonna pealtvaataja ees peetud kohtumisel, nagu ka saatest selgub, said määravaks närvid.

Oma lapse tipptennisistiks treenimine pole kaugeltki mingi meelakkumine, tunnistab Rauno Gull: „Ei ole lihtne temal ega ka minul. Tihti läheb sassi, kas olen hetkel isa või vastik kuri treener. Või vastupidi: toetav treener ja vastik isa.“

Kallus lisas: „See töö on kõrvalt vaadates üliraske mõlemale. Tennis on oma ülesehituselt ja punktisüsteemilt nagunii selline saatanast spordiala ja käib kõigil lainetena. Tunnen kaasa Raunole ja Gretele.“

Rauno Gull: „Aga on ju toredaid asju ka! Mis siin ikka kaasa tunda. Ise on see tee valitud. Samas on ju põnev.“

Saates kuuleb paljugi Rauno Gulli enda eluloost ja tennisetreeneriks saamisest ja tartlasena Saaremaale kolimisest. Mõistagi vaatame tagasi Grete möödunud hooajale ja uurime, millised on perekond Gulli lähimad tulevikuplaanid. Välja saab öeldud ka eelarve, millega Gullide tennisetandem möödunud hooajal arvestama pidi.

Saatejuhid Gunnar Leheste ja Riho Kallus tänavad kõiki tennisesõpru, kes meid 2022. aastal kuulasid ning lubavad, et ajavad Eesti tennise asja „Matšpalli“ saates sama hooga edasi ka järgmisel hooajal! Head vana aasta lõppu kõigile! Häid soove, tagasisidet, teemavihjeid ja kõike muud säärast ootab meie meiliaadress tennis@delfi.ee.

Head kuulamist!

1x
00:00

Kõik „Matšpalli“ saated leiad ühest kohast uuest Delfi Tasku keskkonnast.

Delfi Tasku saateid on nüüd võimalik kuulata ka äpist, mille leiab nii App Store'ist kui ka Google Play'st.