Lietkabelis oli detsembris koduliigas võiduta, sest eelnevas kolmes mängus jäädi järjepanu alla Wolvesile, Rytasele ja Žalgirisele. Kolmapäeval said nad taas kokku Wolvesiga.

Vilniuse esiklubiks tõusta sooviv ja suurte ambitsioonidega Wolves peab seni veel kodumänge Alytuses, kus nad võitsid avaveerandi 21:15. Ehkki kahe poolaja vahelisele puhkusele läksid eduseisus juba Lietkabelise mehed, siis kolmanda veerandaja lõppeks olid taas peal hundid skooriga 69:60.

Kuid kohtumise keeras enda kasuks Lietkabelise korvpallurid, kes võitsid kolmanda veerandaja 26:11 ja kogu kohtumise 86:80. Algviisikus alustanud Kristian Kullamäe tabas 28 minutiga platsilt 15-st viskest neli (kolmesed 1/7) ja tõi 11 punkti. Lisaks võttis 23-aastane Eesti koondislane maha kolm lauapalli ja tegi ühe vaheltlõike, pahupoolele jäävad kolm pallikaotust ja üheksaga negatiivseks jäänud pluss-miinus näitaja. Lietkablise parimana tõi 211 cm pikkune ungarlane György Golomán 21 punkti.

Leedu kõrgliiga tipus on Žalgirisel 14, Rytasel ja Juventusel 10 ning Lietkabelisel ja Wolvesil 9 võitu, neist Rytas on pidanud konkurentidest ühe mängu vähem.