Davis viibib vahi all Fort Lauderdale'i vanglas, kautsjonit talle ei määratud. Poksija vahistamise ja tema vastu esitatud süüdistuste üksikasju meediale ei avaldatud.

28-aastane Davis peaks 7. jaanuaril Washingtonis pidama PBC-sarja matši Hector Luis Garciaga. Davis on seni võitnud kõik oma 27 matši, neist lausa 25 nokaudiga. Järgmise nädala lahing peaks olema soojendus suurele vastasseisule, kus Davis võtab 25. aprillil Las Vegases ringis mõõtu Ryan Garciaga.

166 cm pikkune Davis on aastate jooksul omanud mitut meistrivööd, alates 2019. aastast on kõva käega atleet WBA kergkaalu maailmameister ja teda loetakse omas kaalukategoorias tänase päeva parimaks poksijaks. Kuid tegu pole sugugi mehe esimese pahandusega.

2020. aastal sattus Davis väidetavalt autoavariisse, kus sai viga neli inimest, ja sportlane põgenes sündmuskohalt. Seda asja arutatakse kohtus veebruaris. Samuti oli ta kohtu all oma endise tüdruksõbra väidetava peksmise pärast, ent too juhtum sai kaks nädalat tagasi kohtuvälise lahendi.