Pärnu jäi koduses spordihallis esialgu hätta Oliver Metsalu peatamisega, kes esimese kuue ja poole minutiga viskas 10 punkti ja aitas TalTechi paari silmaga ette. Aktiivset kaitset näidanud tallinlased jätkasid samas taktis avaveerandi lõpuni ja nad võitsid selle 20:15.

Kuus minutit enne avapoolaja lõppu oli TalTech juhtimas 29:19, kuid siis said Gert Kullamäe juhendatavad mängijad oma rünnaku lõpuks lippama ja puhkama mindi 37:37 viigiseisult. Riietusruumist naasis teravamalt eelnevast kuraditosinast mängust vaid kolm võitnud TalTechi mängijad. Taas hoogu läinud Metsalu juhtimisel sai ülikoolisats sisse väikese edu ja viimase veerandi eel olid külalised peal 58:55.

Möödunud nädalatel viiest liigakohtumisest neli võitnud Pärnu ei saanudki kolmapäeval 580-pealise kodupubliku ees mängu käima ja Alar Varraku hoolealused võitsid mõõduvõtu 83:78. Õhtu täht oli 24 punkti visanud ja 11 lauda noppinud Metsalu. Anatoli Šundel ja Kristaps Gluditis toetasid teda 13 silmaga. Pärnu parim punktitooja oli 20-ga leedukas Tadas Pazera, Eesti koondislane Mihkel Kirves sai kirja 15 punkti ja 11 lauda.