Eelnevast 13-st Eesti-Läti liigamängust kaheksa võitnud Viimsi sai esimese nelja minutiga lausa üheksa punkti visanud Karl-Johan Lipsu vedamisel kiire 11:6 algedu. Ent peagi läks hoogu Kalevi pingilt sekkunud Joonas Järveläinen, kes tõi vähem kui viie minutiga tosin silma ja viis veerandaja lõpuks võõrustajad juhtima 25:21.

Teiselgi veerandajal käis eduseis käest kätte, kumbki meeskond enam kui viiepunktilist edu ei teeninud ning pikemale mõttepausile mindi seisult 49:49. Taas väljakule naastes said paremini minema külalised, kes Malik Toppini korvide toel käristasid kolmandal veerandil vahe kaheksale silmale ja viimase kümne minuti eel oli Viimsi peal 69:65.

Kuna Kristjan Kangur jäi matšist eemale ja Indrek Kajupank sai kolmandal veerandil oma viienda vea, siis nappis Kalevil otsustaval neljandikul püssirohtu. Viimsi lähemale kui neli silma vastaseid enam ei lasknudki ja Valdo Lipsu hoolealused kirjutasid tabelise järjekordse võidu skooriga 92:81.

Viimsi punktidest enam kui pooled tõid Lips ja Toppin, kelle saldole jäi vastavalt 27 ja 23 silma. Väga hästi andis neile pallid kätte Devin Harris, kes sai statistikaritta 11 punkti, 13 korvisöötu ja neli vaheltlõiget. Sel hooajal 15-st mängust vaid kolm võitnud Kalev/Audentest vedas Joonas Järveläinen, kelle arvele jäi 29 punkti, millest 12 tulid vabaviskejoonelt. Tallinlastele sai suuresti saatuslikuks kehv tabavus kaare tagant, sest kalevlased sopsasid 25-st kaugviskest vaid neli.