Hispaania väljaanne Marca on juba pikemat aega seostanud Ronaldot Saudi Araabia möödunud hooaja pronksitiimi Al-Nassriga. MM-i ajal lükkas 37-aastane jalgpallur kuulujutud aga ümber. „See ei vasta tõele, see pole tõsi,“ teatas mängija pärast kaheksandikfinaalis Šveitsi üle saadud 6:1 võitu ajakirjanikele.

Marca kirjutas hiljuti, et Ronaldo ja Al-Nassr on siiski vahepeal liikunud lähemale lepingu sõlmimisele. CBS Sports vahendas esmaspäeval, et klubi valmistub juba Ronaldo saabumiseks ning on pannud paika aja arstlikuks kontrolliks, mida jalgpallurid enne üleminekuid peavad läbima. Nii teatas USA meediale üks klubiga lähedalt seotud isik.

Saudi Araabia klubi president Musalli Al Muammar lükkas aga väited ümber. „Jutud Ronaldo kohta ei vasta tõele. Enamik, mida meedias on kirjutatud, on vale,“ teatas klubijuht A Bola vahendusel.

Seega on endiselt segane, mis saab Ronaldo klubikarjäärist edasi. Viiekordne Ballon d'Ori võitja on 22. novembrist saadik vabaagent, kui Manchester United otsustas osapoolte kokkuleppel mängijaga lepingu lõpetada.

Ronaldo, kes peatreener Erik ten Hagi käe all langes vahetusmeheks, andis enne koostöö lõppu skandaalse intervjuu Briti telenäole Piers Morganile, kus kritiseeris teravalt Unitedit ja hollandlasest peatreenerit.