Hollandi klubi teatas esmaspäeva õhtul, et nad on jõudnud Liverpooliga kokkuleppele 23-aastase mängumehe ülemineku osas. Gakpo reisib lähipäevadel Inglismaale, kus vormistatakse üleminek ametlikult ära.

Gakpo on käimasoleval hooajal olnud suurepärases hoos. PSV ridades on ta kõikide sarjade peale saanud 24 mänguga kirja 13 väravat ja 17 resultatiivset söötu. Hollandlane säras ka Kataris lõppenud MM-il, lüües kodumaa eest kolm väravat. 14 koondisemänguga on tema arvel kokku kuus tabamust.

Edukate esitustega endale nime teinud Gakpot seostati meedias juba mitu kuud Manchester Unitediga. Maineka jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel oli Gakpo juba augustis andnud mõista, et on valmis Manchesteri siirduma, kuid klubi ei olnud ise veel mehe palkamise osas otsust teinud.

Nii asus Gakpot jahtima Unitedi rivaal Liverpool ja teisel jõulupühal jõudsidki klubid omavahel kokkuleppele. BBC teatel jääb üleminekusumma 40-50 miljoni euro vahele. Liverpoolil on ründesse jõudu juurde vaja, sest pikemat vigastuspausi peavad nii colombialane Luis Diaz kui ka portugallane Diogo Jota.