Piho ja Alusalu alustasid võistlus bravuurikalt, jõudes avaalal vehklemises finaali, kus omavahel ristasid piigid Piho ja kahekordne maailmameister Novosjolov. Kuigi tegu oli võistkonnavõistlusega, jäi Lehis põlvevigastuse tõttu oma põhialalt eemale ning finaalpaari moodustasid ainult mehed.

Novosjolov pidi reeglite järgi vehklema oma nõrgema käega ning alustas võistlust 0:2 kaotusseisust. Endine kahevõistleja Piho kavaldas Novosjolovi omapärase trampimistehnikaga üle ja võttis võimsa 4:1 võidu.

Vaata vehklemisfinaali Instagrami videost!

Kuue ala järel - lisaks vehklemisele võisteldi veel alkoholivaba õlle kasti hoidmises, reaktsiooniseinal, discgolfijooksus, korvpalli vabavisetes ja alati jõuluturniiri lõpetanud rippumises.

Kolmanda poodiumikoha hõivasid ujujad Kregor Zirk ja Eneli Jefimova, neljanda koha said vibulaskjad Lisell ja Robin Jäätma, viienda koha veesportlased Johann Poolak (sõudja) - Jasmiin Üpraus (jetisportlane), kuuenda maadleja Andreas Välis ja fitness-sportlane Mari-Liis Kalmus, seitsmenda koha laskesuusatajad Johanna Talihärm ja Kristo Siimer, kaheksanda koha crossfiti võistleja Andra Mõistus ja tõstja Leho Pent.

Lõppseis:

Järgmine spordikuulsuste jõuluturniir peetakse aasta pärast Otepääl Tehvandi staadionil.

Peagi avaldame ka videointervjuud asjaosalistega!