Benzema naasis pika pausi järel koondisesse mullu suvel toimunud EM-finaalturniiriks. Seejärel oli ta rahvusesinduses olulises rollis. Mullusel EM-il lõi Benzema neli väravat. Seekordsest MM-ist jäi Benzema aga jalavigastuse tõttu eemale. Siiski ei ole juhtunus veel täit selgust saabunud. Benzema sai vahetult enne MM-i vigastada ning peatreener Didier Deschamps saatis ründaja tiimi juurest minema. Samas selgus, et Benzema trauma vajas ainult kolme päeva taastusravi ning peagi pidas ta sõpruskohtumise Madridi Reali ridades. Deschamps ründajat aga enam koondise juurde tagasi ei kutsunud. Samas oli ta nimekirjas olemas ning Benzema läks ajalukku MM-hõbeda võitjana.

Nüüd olevat Benzema teinud oma sõprade seas korraliku harvenduse. Hispaania ajaleht Marca kirjutab, et Benzema lõpetas sotsiaalmeedias peaaegu kõikide koondisekaaslaste jälgimise.

Prantsusmaa koondislastest jäid Benzema nö sõprade nimekirja ainult Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouaméni, Kylian Mbappe, Raphael Varane and Marcus Thuram. Neist kaks esimest on Benzema klubikaaslased Madridi Realis ning ka Varane’iga mängis ta samuti aastaid koos Realis.

35-aastase Benzema kontole jäi Prantsusmaa koondises 97 mängu ja 37 väravat. Prantsusmaa koondisega oli tema suurimaks saavutuseks 2020/21 Rahvuste liiga võitmine.