31-aastane Lappi on varasemalt MM-sarjas kaasa teinud kolm täishooaega. 2018. aastal saavutas ta Toyotaga viienda koha. 2019. aastal sai ta Citroeniga sõites kirja kümnenda ja 2020. aastal M-Spordiga kihutades kuuenda koha. Lappi ainus võit pärineb 2017. aastast, kui ta teenis esikoha Soome rallil.

Lõppenud hooajal osales Lappi seitsmel rallil. Neist kolmel saavutas ta kolmanda koha. Soomlane kerkis poodiumile Rootsis, Soomes ja Belgias.

„Kui sõitjad vahetavad meeskonda, siis toimub alati teatav andmeleke. Olen oma karjääri jooksul mitmel korral tiimi vahetanud ja alati on liikunud ka informatsioon,“ tunnistas Latvala. „Selle vastu ei saa. See on suur kaotus ja sellega peab leppima.“

„Nüüd keskendume järgmisele hooajale ja uutele detailidele. Kõige tähtsam on, et need asjad püsiksid konkurentide eest saladuses,“ lisas Latvala.

Lappi kõrval teeb Hyundai ridades tuleval aastal täishooaja kaasa Thierry Neuville. Kolmandat autot on meeskonnas jagamas Craig Breen ja Dani Sordo.

Toyotas teevad täishooaja kaasa Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans. Kolmanda autoga teeb pool hooaega kaasa Sebastien Ogier. Lisaks on Toyotal terveks hooajaks leping Takamoto Katsutaga.

M-Spordi ridades teevad täishooaja kaasa Ott Tänak ja Pierre Louis Loubet.

Hooaja esimene ralli peetakse Monte Carlos 19.-22. jaanuarini.