Liiga viies sats Viimsi/Sportland mängis Riias tabelit juhtiva Ukraina klubiga Prometei. Eestlased kaotasid avaveerandi 11:23 ja kohtumises lähemale kui üheksa silma nad enam ei jõudnudki. Poolajapausile mindi seisult 37:52 ja matši lõpus oli tablool külaliste poolt vaadates 72:107.

Ühe kaotuse kõrvale 12 võidu võtnud Prometei poolel panustas neli meest vähemalt 17 punktiga, neist parimana tõi Dustin Hogue 21. Ilma Siim-Markus Posti ja Karl Johan Lipsuta mänginud Viimsit vedasid ameeriklased Devin Harris ja Malik Toppin, kelle arvele jäi vastavalt 18 ja 16 silma. Harris noppis lisaks viis lauda, andis seitse korvisöötu ja tegi kaks vaheltlõiget.

Liigas kuuendat kohta hoidev Rapla Avis Utilitas madistas tabelis nende selja taga asuva Ventspilsiga. Kohtumine kujuneski tasavägiseks, sest viigiliselt lõppenud avaveerandi järel läksid võõrustajad puhkama napis 45:43 eduseisus.

Kolmas veerand ja neljanda algus kuulusid Rapla meestele, kes olid veel üheksa minutit enne normaalaja lõppu peal 66:62. Kuid järgmise kaheksa ja poole minutiga viskasid külalised vaid kuus silma ning lõpuks kaotasid nad mängu kindlalt 74:82.

Raplat vedas taaskord mängujuht Tyler Cheese, kelle arvele jäi 28 punkti (visked 9/19), kuus lauapalli, kolm korvisöötu ja kaks vaheltlõiget. Kuid lisaks temale jõudis kahekohalise punktisummani vaid 11 silma toonud Obrad Tomic. Ventspilsi parimana tõi Ivan Gandia-Rosa 22 punkti. Vägeva esituse tegi ka endine Tallinna Kalevi ja Tartu Ülikooli leegionär Emmanuel Wembi, kes sai statistikasse kirja 14 punkti, 14 lauapalli (neist seitse vastase korvi alt), kaks vaheltlõiget ja kaks blokki.