Recordi teatel tehti Fernandeze koduklubile Lissaboni Benficale juba 100 miljoni euro suurune pakkumine poolkaitsja ostmiseks. Portugali meedia teatel lükkas Benfica selle pakkumise tagasi. Fernandeze väljaostuklausliks on 120 miljonit eurot ning Benfica ei kavatse poolkaitsjat väidetavalt odavamalt müüa.

Portugali ajakirjanduses ei ole pakkumise teinud klubi nime avalikustatud. Briti meedia kirjutab, et Fernandezest on huvitatud ka Liverpool, kuid nemad antud pakkumist siiski ei teinud. Samas tuuakse välja, et potentsiaalselt on sellist summat valmis maksma ainult Manchester United, Manchester City, Londoni Chelsea, Liverpool, Madridi Real ja PSG.

Kui mõni klubi maksaks Fernandeze eest 120 miljonit eurot, siis tõuseks argentiinlane läbi aegade kõige kallimate mängijate edetabelis jagama viiendat kohta koos Antoine Griezmanniga. Neist ette jääksid ainult Neymar, Kylian Mbappe, Philippe Coutinho ja Joao Felix.

Kataris lõppenud MM-il turniiri parimaks noormängijaks valitud Fernandez liitus Benficaga alles sel suvel. Portugali suurklubi maksis poolkaitsja eest argentiinlaste River Plate’ile 18 miljonit eurot.