Kreeka päritolu 58-aastane ärimees Jourdan Serderidis rentis eelmisel hooajal M-Spordilt Ford Puma Rally1 masina kolmeks MM-etapiks. Sel hooajal on mehe plaanid veel suuremad, näiteks Monte Carloski on ta tiimi kolmas number.

Belgia ajalehe La Derniere Heure andmeil plaanis Serderidis tänavu Pumaga sõita lausa üheksal WRC-etapil. Viimasel hetkel otsustas ta aga võistluste arvu kärpida ja toetab selle asemel Luksemburgi lipu all sõitvat Grégoire Munsterit. Kaht meest ühendab muu hulgas see, et Serderidis elab Belgias ning Munsteril on Belgia pass.

Serderidis osaleb tänavu neljal etapil, Munster saab Ford Puma Rally1 auto enda hoolde ühel või kahel võistlusel. Muul hooajal osaleb 23-aastane piloot Ford Fiesta Rally2 masinaga WRC2 konkurentsis.

Möödunud hooajal istus Munster Hyundai i20 N Rally2 masina roolis. WRC2 arvestuses osales ta kuuel rallil – kui esimesel viiel neist oli ta parimal juhul viies, siis hooaja viimasel etapil Jaapanis sai piloot omas klassis esikoha. Aasta kokkuvõttes oli ta üheksas.