The Independent kirjutas Argentina meediale viidates, et esimene surmajuhtum leidis aset pühapäeva õhtul. Võidujoovastuses koondise poolehoidja üritas parkimismajas ekseldes leida kohta urineerimiseks, aga maandus ühele varikatusele hüpates nõrga plastmasskoha peale ning kukkus asfaldile.

Noormees leiti järgmisel hommikul politsei poolt kriitilises seisus. Ta viidi haiglasse, aga tema elu päästa ei õnnestunud.

Teine MM-tiitlit tähistanud fänn sõitis Bahia Blanca linnas mootorrattaga, Argentina lipp kaelas. Õnnetul kombel jäi lipp mootorratta vahele kinni ja kägistas 22-aastase mehe surnuks.

Suurem rahvamass kogunes pärast triumfi Buenos Airese San Martini väljakule. Ühe maja kõrval seisnud viie-aastasele poisile kukkus pähe maja küljest murdunud marmoritükk. Raske peatrauma saanud laps viidi intensiivravisse ja ta on koomas.

Teisipäeval Buenos Aireses peetud paraadil, mis turvakaalutlustel pooleli jäi, sai vigastada vähemalt 31 inimest. Neist pooled vajasid arstiabi. Paraadil hukkunutest seni teadaandeid pole.