54-aastane Becker mõisteti tänavu aprillis kaheks ja pooleks aastaks vangi varade varjamise eest, mille koguväärtus küündis kolme miljoni euroni.

Beckeri koduks olid kaks erinevat vanglat Suurbritannias. Karistuse kandmist alustas ta Londonis Wandsworthi vanglas, mis asub vaid mõne kilomeetri kaugusel Wimbledoni peaväljakust, kus sakslane võitis oma kuuest suure slämmi tiitlist kolm. Maikuus viidi ta pärast nurisemist väikse kongi, valgustuse ja halva toidu üle Oxfordshire'is asuvasse Nuffieldi meestevanglasse.

Eelmisel nädalal pääses Becker ennetähtaegselt vabadusse ning anti üle oma kodumaale.

Daily Maili teatel linastub Beckeri tunniajane intervjuu Saksamaa kanalis Sat 1 täna. Intervjuu tehti nii saksa kui ka inglise keeles eesmärgiga müüa seda kanalitele üle maailma.

„Beckeril on olnud nii kiire aeg, et ta pole isegi oma ema näinud, kuid nad on telefonis rääkinud,“ lausus Daily Maili allikas. „Lõppviimistlus tehakse intervjuule enne selle eetrisse minekut teisipäeva õhtul. Sellele järgneb otse-eetris teledebatt.“

Tõenäoliselt intervjueeris Beckerit Steven Gätjen, kes käis meest kuuldavasti kolm korda vanglas vaatamas. Intervjuu tehti väidetavalt Münchenis, kuhu Becker pärast vanglast vabanemist eralennukiga saabus.