Keila alustas mängu hästi. Mõne minuti järel juhiti 12:4. Kalev/Cramo tuli kiirelt järgi ja esimese veerandi võitis Kalev 22:18. Poolajapausiks oli kalevlaste edu juba 53:34. Mänguks enam ei läinudki. Kolme veerandi järel olid külalised ees 76:52 ja viimase kümne minutiga suurendati edu veel 18 punkti võrra.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli 21 punktiga Oleksandr Kovliar, ukrainlase arvele jäi ka kuus korvisöötu ja viis vaheltlõiget. Tanel Kurbas viskas 16 punkti ja võttis 11 lauapalli, Martinš Meiers tõi 14 punkti.

23 pallikaotust teinud Keila poolelt viskas Matej Radunic 22 punkti, Marcis Vitols lisas 16 punkti. Ülejäänud Keila mängijatest ei suutnud keegi üle kuue punkti visata.

Kalev/Cramo palluri Tanel Kurbase intervjuu:

Keila KK mängija Conrad Sengbuschi intervjuu:

Kalev/Cramo jätkab Eesti-Läti liigas kaheksa võidu ja kolme kaotusega neljandal kohal, Keila on viie võidu ja kaheksa kaotusega 11. positsioonil.

Keila ja Kalev/Cramo läksid omavahel vastamisi ka karikavõistluste kaheksandikfinaalis. Kalevlased võitsid toona avamängu 103:57 ja kordusmängu 94:68.

Teises Eesti-Läti liiga teisipäevases kohtumises alistas Ogre võõrsil Ventspilsi 79:78. Ogre on tabelis kaheksa võidu ja kaheksa kaotusega üheksas, Ventspils kaheksa võidu ja kuue kaotusega seitsmes.