„Loodetavasti suudan slämmi võita ja siis võiksin lihtsalt lõpetada,“ ütles 27-aastane Kyrgios 16. jaanuaril algava Australian Openi eel, mille favoriitide hulka ta kuulub, vahendab Tennishead.net.

Kyrgios osaleb ka Dubai näidisturniiril World Tennis League, mille ülekandeid saab jälgida Delfi TV vahendusel. Esialgu pidi turniiril kaasa lööma ka Eesti esireket Anett Kontaveit, kuid täna tulnud teadete kohaselt pidi ta haigestumise tõttu loobuma.

Tänavusel Australian Openil jõudis Kyrgios teise ringi, kuid elu parima slämmiturniiri tegi ta Wimbledonis, kus kaotas alles finaalis Novak Djokovicile 6 : 4, 3 : 6, 4 : 6, 6 : 7 (3). US Openil edenes Kyrgios veerandfinaali.

Küsimusele, kas Kyrgios karjääri lõpetamise korral veel Dubai näidisturniiril osaleks, vastas ta: „Ma ei tea. See hooaeg nõudis kõvasti rasket tööd ja distsipliini. Tundub, et mida paremini sul läheb, seda rohkem sinust välja võtta tahetakse - see muutub stressirohkeks.“

„Mul oli sel hooajal lõbus. Lõpuks saan uhkusega öelda, et olen pääsenud slämmi finaali ning hakanud mõnedele ootustele vastama. Ma nautisin seda tõesti ja tundsin end nii väljakul kui ka selle kõrval paremini,“ lisas ta.