G-liiga tänavune hooaeg koosneb kahest osast. Novembris algas Showcase Cupi turniir, mis kulmineerub sel nädalal play-off formaadis toimuva Winter Showcase turniiriga, kuhu pääsevad nelja kohaliku divisjoni parim võistkond ning lisaks veel neli parima võiduprotsendiga tiimi. Nende hulka kuulus ka Central divisjonis palliv Drelli tööandja Bulls, kes on play-off turniiril jõudnud juba poolfinaali.

Ööl vastu teisipäeva alistas Bulls 102:96 (26:12, 38:22, 13:31, 25:31) Rio Grande Valley Vipersi. Seejuures võitis Bulls avapoolaja 64:34, aga lasi teisel vastastel mängu tagasi tulla. Viimasel veerandajal pääses Vipers juhtima 92:88, kuid 30-punktilise eduseisu maha mänginud Bulls võttis lõpuks ikkagi oma. Algviisikusse kuulunud Drell viskas 27 minutiga kümme punkti (vabavisked 2/4, kahesed 4/5, kolmesed 0/3). Lisaks võttis ta viis lauapalli ja jagas ühe resultatiivse söödu.

Bullsi resultatiivseimad olid Malcolm Hill ja Ethan Thompson, kes viskasid vastavalt 17 ja 15 punkti. Vipersi särgis tõi Trevor Hudgins üleplatsimehena 27 silma.

Drell ja Bulls lähevad teisipäevases poolfinaalis vastamisi Cleveland Charge'iga. Teises poolfinaalis on vastamisi Ontario Clippers ja Maine Celtics. Finaal peetakse Eesti aja järgi ööl vastu reedet. Võitjale on ka auhinnaraha 100 000 dollarit.

G-liiga põhihooaeg algab 27. detsembril.