Monte Carlo korraldajate sõnul on uuel aastal stardijoonel kolm Ford Pumat. Kui üht neist roolib M-Spordiga käed löönud Ott Tänak ja teist prantslane Pierre-Louis Loubet, kes teevad uue hooajal kaasa kõigil etappidel. Kuid seni on ametlikult teadmata tiimi kolmas number.

Üheks loogiliseks valikuks võinuks olla viimati Monte Carlo etapi võitnud 48-aastane Sebastien Loeb või viimastel hooaegadel Fordi roolinud 25-aastane britt Gus Greensmith. Kuid Belgia ajalehe La Derniere Heure sõnul istub masina rooli hoopis seal elav Kreeka ärimees Jourdan Serderidis.

Ühest küljest on Loebi ajakava üsna tihe, sest Dakari ralli päädib pühapäeval 15. jaanuaril ning vaid mõne päeva pärast peaks Monte Carlos algama legendi kirjutamine. Ajalehe sõnul välistab Loebi osaluse siiski tõik, et M-Sport ei jõudnud Red Bulliga rahalisele kokkuleppele. Nii ei saa möödunud hooajal vanima mehena MM-etapi võitnud prantslane esikohta kaitsta ja löögi all olevat üleüldse kahe osapoole edasine koostöö.

Seni kogu karjääri M-Spordis veetnud briti rallisõitja Gus Greensmith soovib väidetavalt liituda Toyotaga, möödunud hooajal mitmel etapil Pumas istunud Adrien Fourmaux võistleb aga WRC2 tasemel. Nii jäävatki alles vaid variant, et kolmas masina renditakse 58-aastasele Jourdan Serderidisele.