Aastail 2002–2016 korvpalliliigas NBA leiba teeninud ja karjääri loojangul Iisraeli liigas mänginud Amar'e Stoudemire arreteeriti sel nädalavahetusel koduvägivalla tõttu. Väidetavalt lõi endine sportlane oma teismelist tütart kahel korral näkku, korra rusikaga ja korra lahtise käega.

Seepeale võttis tütar ühendust oma ema Alexisega, saates talle fotod oma vigastustest, misjärel otsustasid nad helistada hädaabinumbrile. Olukorda sekkus Miami politsei, kes võttis mehe vahi alla, aga vabastas ta peagi. Nende raporti põhjal lõi isa tütre näo veriseks ja andis hiljem hoope ka kehasse. USA meedia sõnul ütles Amar'e võimuesindajatele, et tema tütar „sai nahutada, sest ta ei austa vanemaid ja on valetaja“.

Endine Phoenix Sunsi, New York Knicksi, Dallas Mavericksi ja Miami Heati mängija lükkas sotsiaalmeedias juhtunu ümber. „Süüdistused ei klapi faktidega. Ma olen juudi usku ja elan selle järgi, et ära tee teistele seda, mida sa ei taha, et sulle tehtaks. Uurimise käigus tulevad välja faktid, et vigastused ei saanud tulla 210 cm pikkuselt ja 120 kilogrammi kaaluvalt isalt. Ma pole kunagi kedagi rünnanud, eriti ei teeks ma midagi sellist oma lastele. Ma armastan ja kaitsen oma pere, eriti oma lapsi. Isana paluksin uurimise ajaks priivatsust,“ kirjutas ta.

40-aastasel Amar'el on kaks tütar, kellest ühel on vanust 14 ja teisel 17 eluaastat. Korvpallurina viskas ta NBA karjääris ligi 16 000 punkti ja ta kodus Ateena olümpia pronksmedal.