Võiduka finaali järel oli terve Argentina koondis mõistagi suurepärases meeleolus ning rõhutati, et tegemist on saavutusega, mida ei unustata kunagi.

„Ma olen meeletult uhke ja meil kõigil on suur pingelangus. Meeskond teeb mind lihtsalt uhkeks, see kõik kuulub neile. Ma soovin, et inimesed naudiksid seda, sest see on ajalooline moment,“ avaldas finaali järel arvamust Argentina loots Lionel Scaloni.

„Mul ei ole lihtsalt sõnu. Isegi kõige paremas unenäos ei näinud ette sellist stsenaariumit. Me peame seda nautima. See võit kuulub kõigile: mu naisele, perele, kõigile argentiinlastele ja ka neile kes taevas meile kaasa elavad,“ sõnas kohtumise järel Argentina kesktormaja Leandro Paredes.

„Me oleme sündinud kannatama, me kannatame kogu oma elu, kuid ma ei unusta seda kunagi. Tulime väärikalt meistriteks. Maailmameistritiitli võitmiseks pidime alistama valitseva tšempioni ning me saime sellega hakkama! See on rõõm, mida ma ei suuda sõnadesse panna,“ sõnas mängu järel pisarates Rodrigo De Paul.

„Mängisime suurepärase avapoolaja. Teisel poolajal lasime vigade toel prantslased mängu tagasi, aga suutsime ennast kokku võtta ja edukalt sellest välja tulla. Pühendan võidu kõigile argentiinlastele ja kõigile, kes meid toetasid,“ sõnas finaali järel Argentina keskkaitsja Nicolas Tagliafico.