„See on pronks, aga sel on kuldne sära. Võitsime keerulise mängu ja see medal on suur asi: see on medal kogu Horvaatiale ja meie inimestele, kõikidele neile, kes meid toetavad ja armastavad üle kogu maailma. Meil on selja taga kaks MMi ja sealt kaks medalit - see on fantastiline,“ rääkis Dalic, kelle käe all võitsid horvaadid ka 2018. aasta MMil medali, kui toona kaotati finaalis Prantsusmaale.

Ta lisas, et pühendab seekordse medali endisele Horvaatia koondise peatreenerile Ćiro Blaževićile, kes 1996. aastal viis horvaadid EMil veerandfinaali ning 1998. aasta MMil tõi samuti koju pronksi. „Suur õnnitlus kõikidele mängijatele, aga tahaksin selle võidu pühendada ühele mehele: Ćiro Blaževićile. Boss, see on sulle, see on sinu medal. Sa oled treenerite treener,“ sõnas Dalic.

Oma tänase taktika kohta sõnas Horvaatia loots, et nad oskasid Maroko nõrkused ära kasutada. „Neil oli paremal äärel palju probleeme, sest Hakim Ziyech ei jõua Ivan Perišicile järgi ja me kasutasime selle ära. Ajasime nad segadusse. Mislav Oršic oli suurepärane. Andsime endast parima ja kõik töötas. See oli sel MMil meie seitsmes mäng, võitsime selle ja lähme nüüd koju. On tore, et saame naasta võitjatena,“ lisas Dalic.