Nimelt otsustati FIFA täitevkomitees heaks kiita juhtimis- ja auditikomitee ettepanek, et Infantinole ei kehti varem kehtestatud maksimaalne ametiaja pikkus, mis on 12 aastat. Selle otsuse põhjuseks on juristide järeldus, et kuna Infantino tõusis esmakordselt ametisse erakorraliste valimistega (2016), on tal õigus veel kahel korral tagasivalituks saada - 2023. ja 2027. aastal.

Infantino tõusis presidendiks, kui tema eelkäija Sepp Blatter oli sunnitud 2015. aasta suvel korruptsiooniskandaali tõttu tagasi astuma. Korruptsiooni- ja altkäemaksusüüdistused puudutasid nii 2018. (Venemaa) kui 2022. aasta MMi (Katar) võõrustajariigi valimist.

Infantino valiti presidendiametisse 2016. aasta veebruaris ning samal aastal otsustati, et presidenti saab tagasi valida kaks korda. See tähendab, et FIFA juhi ametiaeg võib kesta maksimaalselt 12 aastat.

FIFA korralisel istungil valiti Infatino esimeseks nelja-aastaseks ametiajaks presidendiks 2019. aastal. Kui ta valitakse kahel korral tagasi, võib 52-aastane Infantino oma rollis jätkata kuni 2031. aastani. Varasemate reeglite järgi pidanuks tema ametiaeg lõppema hiljemalt 2028. aastal.

Järgmised presidendivalimised on 2023. aasta märtsis Rwandas toimuval FIFA kongressil. Juba eelmisel kuul selgus, et Infantinol pole kevadel ühtegi vastaskandidaati, sest kedagi tähtajaks üles ei seatud.