Tänak tunnistas, et nemad Kreekas Neuville`ilt otse etapivõitu küsima ei läinud. „Eks meil oleks Thierry`lt otse seda küsida olnud natuke rumal ja keeruline ka, kuna Thierry ei olnud selleks hetkeks võitnud ühtegi rallit juba aasta aega,“ kommenteeris Tänak.

Eestlane ootas, et selle korralduse teeb juhtkond. „Eks see oli sarja ja tiitli jaoks otsustav koht. Ka sõnum Kallele (Rovanperä) ja Toyotale. Kui me oleks selle liigutuse (tiimikorralduse) teinud, siis me oleks suutnud saata sõnumi, et me tuleme ja üritame ning me plaanime olukorda Kalle jaoks võimalikult keeruliseks teha. Me ei teinud seda ja meeskond tõstis minu eest sisuliselt käed ülesse,“ lisas Tänak.

Kreeka ralli viimase võistluspäeva teise katse stardis sai eestlane telefonisõnumi, kus Hyundai president teatas, et etapivõidu jahtimine tuleb eestlasel lõpetada.

Mis oli Tänaku esimene mõte, kui ta sõnumit nägi? Mis oli esimene sõna, kas ropendamine? „Ei olnud. Mis ma seal ikka ropendan. Eks see hooaeg oli niigi piisavalt keeruline,“ ütles Tänak.

Vaata Tänaku meenutust Kreeka rallist Betsafe’i podcastist alates 20. minutist: