Bö võitis täna Prantsusmaal Le Grand Bornandis hooaja kolmanda sprindivõistluse järjest. Täpselt lasknud norralasele järgnesid Sturla Holm Lägreid (+17,6) ja Benedikt Doll (+38,8), kes mõlemad lasid samuti kõik kümme märki alla.

„Head laskesuusatamise võistlust kokku pannes on mitmeid tegureid. Sul peab olema hea varustus, head suusad. Sul peab olema toores füüsiline vorm ja hea tehnika. Fantastiline tulistamine. Nüüd pole sellel mehel [Bö`l] enam nõrkusi. Ta teeb järjest veatuid võistlusi. Seda on fantastiline näha,“ kiitis Björndalen, kirjutab norralaste NRK.

Norra rahvusringhäälingu laskesuusatamise ekspert Ola Lunde lisas, et Bö uueks trumbiks on tõusnud väga täpne laskmine. „Johannese praegune tase on täiesti omaette klassist. Paranenud laskmine kajastub ka statistikas. Eelmisel hooajal oli tal täpsusprotsent lamades 83, sel aastal aga 92,“ sõnas Lunde.

Tänases sprindis oli eestlaste parim Rene Zahkna, kes sai ühe trahvi, kaotas Bö`le 2.23 ja teenis 42. koha. Tema oli ka ainus, kes eestlastest jälitussõitu pääseb.