„Ma ei pea süvitsi minema, aga meil oli pärast mängu sõnumivahetus. Ei olnud lihtne kohe pärast mängu riietusruumis õigeid sõnu leida,“ viitas prantslaste kapten Lloris peale matši murest murtud Tottenham Hotspuri tiimikaaslasele Kane'ile, vahendab Daily Mirror.

Kane'il oli võimalus möödunud laupäeval 83. minutil penaltipunktilt seis Prantsusmaaga 2 : 2 viigistada, kuid löök ebaõnnestus totaalselt, minnes mitme meetri jagu põiklatist üle.

„Ma arvan, et ta vajab natuke puhkust, kuid see oli Inglismaa koondisele ja Harryle keeruline mäng. Arvan, et ta peab olema uhke, mis ta koondise jaoks sel MM-il tegi. Jalgpalliajaloos on paljud tippmängijad tähtsatel penaltitel eksinud,“ jätkas Lloris.

„Mängijad nagu Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ja Kylian Mbappe... Ma ei kahtlegi, et ka Harry hoiab samuti pea püsti ning särab Tottenhami ja oma koondise eest edasi.“

Llorist võib Prantsusmaa edu korral saada MM-i ajaloos esimene kapten, kes suutnud oma koondisega tiitlit kaitsta. Kolmapäevases poolfinaalis on prantslased Maroko vastu selged soosikud.

„Prantsusmaa - Maroko on mäng kahe tugeva ja talendika meeskonna vahel. Mõlemal poolel on aga kindel eesmärk – pääseda finaali.“