„Mõistagi me tahaksime Sebi [Loeb] oma autosse, kuid Monte Carlo ralli jaoks on seda raske saavutada, ent me ei ole veel loobunud,“ sõnas Millener Autosport.com-ile.

„Praegu oleme kogu raha pannud Oti [Tänak] alla ja peame jääma realistideks. Kahe tippsõitja palkamine on väga kulukas. Pole mõtet end liiga suure koorma alla panna. Oleme juba teada andnud, et kui läheme MM-sarja ühe sõitjaga, siis selleks on Ott. Nii väga kui me Sebi ka soovime ja tahame oma meeskonda, peame leidma uusi võimalusi ja otsima alternatiive,“ lisas Millener.

Väidetavalt hakkavad M-Sporti taas esindama ka Pierre-Louis Loubet ja Gus Greensmith, kuid nemad maksavad oma sõitjakoha eest ise.

„Oleks tore, kui Pierre-Louis meeskonda tagasi tuleks. Kuid hetkel ei ole ametlikke uudiseid selle kohta, milline tema programm järgmisel aastal on,“ sõnas Millener.

Tiimijuht kinnitas ka, et läbirääkimised Greensmithiga peaksid algama sel nädalal. Siis selgub, kuidas neil on võimalik uuel hooajal koos edasi minna. Adrien Fourmaux peaks aga järgmisel aastal osalema Rally2 programmis.

Mullu M-Spordis esisõitja olnud Craig Breen kolib uueks aastaks Hyundaisse, kus hakkab kolmandat autot jagama koos Dani Sordoga.

Uus hooaeg algab traditsioonilise Monte Carlo ralliga 19. jaanuaril. Sellele rallile registreerimise tähtaeg kukub juba sel reedel.