Lahoz jagas tulise Argentina ja Hollandi mängu ajal, mis lõppes penaltiseeriaga, koguni 18 kollast kaarti ning sai kohtumise järel Lionel Messilt kõvasti kriitikat.

„Ma ei taha kohtunikest rääkida, sest pärast määratakse sulle karistus. Kuid inimesed nägid, mis juhtus,“ lausus Messi kohtumise järel.

„Ma arvan, et FIFA peab selliste asjade eest hoolt kandma, ei saa panna sellist kohtunikku sellise magnituudiga mängule. Kohtunik ei saa oma ülesannet täites ebaõnnestuda,“ lisas argentiinlane.

Lahoz on Messile vana tuttav, sest on Hispaania meistriliiga mänge vilistanud alates 2008. aastast. Eelmisel kevadel mõistis hispaanlane õigust ka UEFA Meistrite liiga finaalis, kus kohtusid Manchester City ja Chelsea.

Sports Brief kirjutab, et MMil koju saadetud Lahozi lahkumine ei pruugi samas üldse seotud olla Argentina viimase mänguga. 45-aastane hispaanlane polnud kaugeltki ainus vilemees, kes veerandfinaalide järel lahkuma pidi.

Ühtlasi on teada, et rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) on algatanud uurimise Argentina mängijate käitumise osas ning ilmselt ootab Arrgentina jalgpalliliitu Hollandiga matšis juhtunu eest rahatrahv.

Argentina meeskond kohtub homme peetavas esimeses poolfinaalis Horvaatiaga. Teise finalisti selgitavad kolmapäeval tiitlikaitsja Prantsusmaa ja turniiri suurim üllataja Maroko.