„Täna kell 12.40 pidi olema lend (Istanbuli), aga juba hommikul tuli teade, et lend on tühistatud. Istanbulist ei hakanud lend Tallinnase tulemagi. Hakkasime toimetama ja vaatasime, et teisipäeva õhtul läheb sama lend kell 18.55,“ rääkis Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask Delfile.

Kuigi Süüria lähedal asuvasse Gaziantepi linna jõutakse jätkulennuga alles ööl vastu kolmapäeva kell 4, otsustati piletid ära võtta. Kohtumise edasilükkamine olnuks ebasoodne lahendus, sest järgmise nädala euromänguga seda Saksamaa klubi Crailsheimi soovil juba tehti.

Küll nihkus pisut kolmapäevase matši algusaeg. Uue kava järgi pannakse pall mängu Eesti aja järgi kell 19, esialgu oleks lahtihüpe olnud kell 18.

„Arvatavasti planeerime kolmapäeva nii, et öösel hotelli jõudes teeme väikese söögi, siis natuke und ja hommikul läheme hotelli jõusaali ja teeme võimlemist. Halli viskama minemisel pole mõtet, pigem püüame värskust hoida,“ ütles Kask.

„Loodetavasti homme on see asi vaibunud ja õhtul saab lennata. Aga väga tore ei ole hommikul kell 4 kohale jõuda. Väga paljud pole lennukis magajad ka,“ lisas mänedžer.

Kalevlastest ei sõida Türki Kaspar Kitsing ja Alterique Gilbert. Kitsing vigastas eelmisel nädalal Eesti-Läti liiga mängus Valmieraga hüppeliigest, Gilbert jätkab õla ravimist.

Tegu on FIBA Europe Cupi alagrupiturniiri teise ringi esimese matšiga. Lisaks Kalev/Cramole, Gaziantepile ja Crailsheimile mängib K-grupis Hollandi tiim Den Bosch.