Punktidevaene esimene poolaeg lõppes 27:27 viigiseisul. Kolmanda veerandajaga haaras Ogre seitsmepunktilise eduseisu. Kalev/Audentes jõudis viis minutit enne normaalaja lõppu viigini 47:47, kuid juhtima enam ei pääsenud. Ogre võttis viimaste minutitega ikkagi oma numbritega 63:56.

Rain Veideman tõi võõrustajate kasuks 18 punkti, vanameister Kristjan Kangur sai kirja kaksikduubli (12 punkti, 13 lauapalli). Ogre resultatiivseimad olid Ugis Pinete ja Rihards Zebergs 14 punktiga. Edgars Lasenbergs tõi 12 silma.

Kalev/Audentes on hetkel kolme võidu ja üheksa kaotusega eelviimasel ehk 15. kohal. Ogre (7-7) asub kaheksandal positsioonil. Tabeliseis

ENNE MÄNGU:

Kalev/Audentese abitreeneri Timo Eichfussi mängueelne kommentaar: „Ogres on mängijad, kes on mitmeid aastaid selles satsis koos mänginud. Nad tunnevad kindlasti üksteist läbi ja lõhki. Paar täiendust on neile välismaalaste näol juurde tulnud. Ega täpselt 100% kindlad olla ei saa, et millise koosseisuga nad tulevad. Kuuldavasti on seal palju vigastatuid olnud jne. Kuid kindlasti ohtlik sats.“

„Pigem keskendume rohkem enda mängule, sest enda mängus on meil suuremaid probleeme. Katsume oma vigu parandada ja loodame, et kui suudame vähem eksimusi teha kui viimastes mängudes, siis kindlasti tuleb võitluslik ja huvitav mäng ja loodame sellega viimased mängud heastada,“ lisas Eichfuss.