„Kindlasti tuleb järgmine aasta tiitlivõitluse mõttes keerulisem,. Kõik tiimid, eriti Hyundai, on meile märksa lähemal kui nad olid hooaja alguses,“ sõnas Toyota sõitja Rovanperä autospordi hooaja auhinnagalal Motorsport.com-ile.

„Tore on näha Otti [Tänak] M-Sporti minemas, meil on nüüd võidukad sõitjad kõikides tiimides terve hooaja vältel. Nii et kindlasti saab see olema suur väljakutse meie jaoks ning suurem väljakutse kui tänavu. Peame uuesti pingutama ja olema järjekindlad,“ ütles soomlane.

22-aastane Rovanperä tunnistas, et ei oodanud tänavu nii edukat hooaega. „See on olnud hämmastav hooaeg ja eriti esimese tiitli võitmine on alati kõige raskem, pingega toime tulemine ja kõik muu, kuid see hooaeg oli meie jaoks väga hea,“ sõnas soomlane.

„Võib-olla me ei oodanud, et see [tiitel] nii kiiresti tuleb, kuid see oli loomulikult alati eesmärgiks. Me pingutasime alati. Kogu sõitmise aja ei mõelnud ma, et oleme noored või et mul pole kogemusi, iga kord, kui autoga sõitsin, püüdsin alati võimalikult kiire olla,“ lisas maailmameister.

Uus hooaeg algab 19.-22. jaanuaril traditsioonilise Monte Carlo ralliga.