„Portugali koondisel on piisavalt kvaliteeti, et teha igaks mänguks muudatusi. Kui Ronaldo on väljakul, siis kaasmängijad otsivad automaatselt ja alateadlikult Ronaldot ning tahavad talle sööta,“ sõnas Fonte A Bola podcast'is.

„Kui teda väljakul ei ole, mängib Portugal rohkem meeskonnana. Seda on ka näha. Meeskond mängis ühtselt, sujuvalt ning ilma keskse figuurita. Kõik panustasid võrdselt ja seda oli ilus vaadata,“ lisas Fonte Šveitsiga peetud matši kohta.

Fonte avaldas lootust, et ka veerandfinaalis Maroko vastu alustab tipuründes taas Goncalo Ramos, kes lõi Šveitsi võrku kolm palli ja andis ka ühe resultatiivse söödu.

„Oleme varasemalt olnud koos Cristiano Ronaldoga edukad, kuid Goncalo Ramos pakub väljakul aga hoopis teisi asju. Tal oli ideaalne õhtu ning loodetavasti jäävad asjad ka järgmiseks kohtumiseks niimoodi,“ lisas Fonte.

38-aastane Fonte mängib praegu klubijalgpalli Lille’is. Portugali koondises tegi ta debüüd 2014. aastal ning 2016. aastal aitas ta koondise EM-tiitlini. Fonte mängis finaalis täismängu.

Portugali koondises 50 kohtumist pidanud Fonte käis rahvusesinduse eest viimati väljakul tänavu 24. märtsil. Fonte oli ka Portugali MM-koondise pikas nimekirjas, kuid lõpuks ta valituks ei osutunud.