„Sebi (Loeb) võit Monte Carlos oli ju väga eriline, kui suutsime uue põlvkonna autodega kõiki teisi edestada. Samas näitas see kohe ka meie auto jõudlust,“ sõnas Millener, vahendab Rallit.fi.

„Seb näitas meie auto potentsiaali ka kõigil teistel rallidel, sest ta juhtis igat võistlust. Lisaks Loebile sõitsid väga häid tulemusi ka Gus (Greensmith) ja Pierre-Louis (Loubet). Eriti hea oli Gusil aasta esimene osa, kuna ta oli MM-sarjas Rootsi etapi järel ikkagi kolmas. Mõlemad sõitjad saavutasid ka oma esimesed kiiruskatsete võidud 2022. aasta MM-sarjas,“ meenutas tiimijuht.

„Ma arvan, et need hetked on omamoodi tõend meie meeskonna potentsiaalist, mida saame tulevikus edasi arendada. Meil on olnud omad väljakutsed ja asjad pole alati sujunud. See meeskond on aga uskumatu,“ kiitis Millener M-Spordi õhkkonda. “Olime esimene meeskond, mis tõi ühele võistlusele viis Rally1 autot. Uskuge mind, kui ütlen, et see nõuab üsna palju tööd. Meil on raskel hooajal olnud suurepäraseid hetki. Seda ei tohiks unustada,“ rõhutas Millener.

M-Sport on ainus meeskond, mis pole veel kõiki järgmise hooaja sõitjaid avalikustanud. Kolmapäeval teatas meeskond, et nendega liitub eksmaailmameister Ott Tänak, kellest saab tiimi esisõitja.

2023. aasta MM-hooaeg algab Monte Carlo ralliga, mis sõidetakse 19.–22. jaanuarini.